Restaurant Harlequin
Mamaia
Stelu Enache

În urmă cu mai bine de 15 ani, Stelu Enache a intrat în familia selectă a muzicienilor de înaltă ținută. În tot acest timp, colaborările sale cu artiști români de talie internaționala au confirmat personalitatea unică. A lansat până acum, împreuna cu Ovidiu Lipan Țăndărică, albumele "Bachița" (2004) și "Iskender" (2007), două discuri unitare pe piața muzicală autohtona.

Un nume de referință, Gheorghe Zamfir, este cel împreună cu care Stelu Enache a colaborat pentru albumul "Iskender" (2007). In 2007 este invitat special în spectacolul-eveniment de la Teatrul Național București, Aniverare 45 – PHOENIX.

De-a lungul anilor a susținut diferite show-uri în țara și în străinătate, alături de Ovidiu Lipan Țăndarică, Rona Hartner, Grupul Balkano și Fanfara 10 prajini.

În această primăvară, Stelu Enache lansează pe scena muzicală un proiect solo împreuna cu trupa sa, un single însoțit de un videoclip nou, fresh, filmat la malul Mării Negre.

Ce bine că e joi este cel mai nou single, care este doar începutul unui frumoase serii de single-uri pe care artistul intenționează să le lanseze de-a lungul anului, fiecare însoțite de câte un clip.

Stelu Enache a înregistrat cântecul Ce bine că e joi! acompaniat de o trupă de muzicieni formată din Ștefan Crăciun (chitară), Adrian Stavian (pian), Vasi Ignat (acordeon), Narcis Chiamil (tobe și percuție) şi Andrei Răilean (contrabas), avându-l ca invitat special pe violonistul german Mani Neumann (supranumit si violonistul diavolului, fost membru al celebrei trupe Phoenix).

Videoclip: Ce bine că e joi
Web: steluenache.ro
Canal YouTube: /steluenache
Facebook: /stelu.enache.official
E-mail: steluenache@gmail.com

Despre  |  Evenimente  |  Foto  |  Oaspeți
 
Mamaia, vis-a-vis de terenurile de tenis IDU
Telefon 0724 412 414
 
Copyright 2016 Restaurant Harlequin
Web design ctwalk.ro